Om K-Talks

Mere om Kalundborg Talks

Gå-hjem-møder om AI

Hvad er KALUNDBORG talks?

Vi vil skabe indsigt i og dialog om kunstig intelligens (AI) på Vestsjælland. AI er en teknologi, der udvikler sig hurtigt, og som har potentialet til at revolutionere mange brancher. Det er derfor vigtigt, at professionelle også på vores egn har kendskab til AI, så vi kan forstå, hvordan teknologien kan bruges til at forbedre vores arbejdsgange og skabe nye forretningsmuligheder.

Her er nogle af de grunde til, at det er vigtigt at udbrede kendskabet til AI for professionelle:

  • AI kan automatisere opgaver, der i dag udføres af mennesker. Dette kan frigive tid til andre opgaver eller føre til effektivisering af arbejdsgange.
  • AI kan bruges til at træffe beslutninger, der er baseret på data. Dette kan føre til bedre beslutninger og mere præcise resultater.
  • AI kan bruges til at udvikle nye produkter og tjenester. Dette kan skabe nye muligheder for virksomheder og organisationer.
  • Endeligt det kritiske blik. Hvad risikerer vi ved at invitere AI indenfor i vores maskinrum? Hvem har kontrollen og hvordan gennemskuer vi hvad der er rigtigt og forkert?

Lokal oplægsholder og moderator

Oplægsholder Henrik Schmidt er en fremtrædende ekspert inden for matematiske og computersimulerede modeller, med dybtgående erfaring i at integrere disse med maskinlæring. Kendt som en pioner i innovative ingeniørløsninger, har han nu udvidet sin ekspertise til at omfatte AI. Henrik leder HBS Engineering ApS og anvender sin ekspertise som specialist engineer hos NOV Flexibles, hvilket gør ham til en værdifuld kilde til indsigt i AI og ingeniørkunst.

Moderator Claus Ingemann er med over 25 års erfaring som professionel mødeleder og moderator, ekspert i at styre diskussioner, særligt inden for tekniske emner som fx.  AI. Hans evne til at holde oplægsholdere som Henrik fokuserede og oversætte komplekse emner til forståelige termer, er højt værdsat. Claus sikrer, at diskussioner forbliver tilgængelige og engagerende for alle deltagere, hvilket gør ham til en uundværlig del af ethvert professionelt møde eller konference om teknologi.

Lad os blive klogere på kunstig intelligens (AI)

Giv din medarbejder, din kollega, dig selv eller jer alle sammen nye vinkler at kikke i. KALUNDBORG talks er en unik mulighed for at hæve din mentale barre for, hvad der kan lade sig gøre. Fagligt og med personlighed præsenteres emner, som du måske slet ikke havde forstillet dig findes så kvalificeret her på egnen.

Så kom og lad os blive klogere på kunstig intelligens (AI) sammen.